Qwellynaria გთავაზობთ ღორის ხორცით რულეტის მომზადების რეცეპტს, რომელიც მარხვის დასრულების შემდეგ, ერთ-ერთი ყველაზე გემრიელი კერძია გურმანთა საზოგადოებაში.
შემადგენლობა:
გულსართი:
გარნირი:
კლიარისთვის:
მომზადება:
გულსართი: დაკეპილი ხახვი და დაკეფილი ნიორი, ზეთში მოხრაკული ისპანახი, დახეხილი ყველი და ლიმონის წვენი კარგად გადაურიეთ, შეაზილეთ ერთმანეთს;
გარნირი: ხორცის შენაწვავ ზეთში მოხრაკეთ პომიდორი დაჭრილი მწვანე ხახვთან ერთად, დაასხით 200 მლ. ლუდი და წამოადუღეთ;
დაბეგვეთ ღორის ხორცი, გააბრტყელეთ, დაჭერით 4–ად, თითოეულს გადაუსვით მდოგვი, შემდეგ ისპანახი, დაახვიეთ, დაჩხვლიტედ, დაამაგრეთ ჩხირებით და მდუღარე ზეთში შეწვით.
1 კვერცხი კარგად ათქვიფეთ, გაქენით ლუდში, შეათქვიფეთ მარილი და ლუდი. თითოეული შებრაწული რულეტი ამოავლეთ კლიარში და მდუღარე ზეთში შეწვით.
ტეგები: Qwellynaria, ისპანახი, კულინარია, რეცეპტი, რულეტი, ხორციელი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•