იტალიელებთან სამზარეულოში თუ მოხვდებით, წვნიანის უარომატულეს სურნელს და უგემრიელეს კერძებს ვერსად გაექცევით. მაგრამ ყველა როდი ახერხებს, სადმე, რომელიმე ოჯახრუ გარემოში იტელიელის მასპინძლობა ერგუნოს. ამიტომ Qwellynaria გთავაზობთ ექსკლუზურად, წვნიანი "მინესტრას" რეცეპტს!
ბეკონის უცხიმო ნაჭერი დაჭერით ოთკუთხედ ნაჭრებად და მოდაღეთ დაჭრილ ხახვთან ერთად ოქროსფრამდე.
კომბოსტო, სტაფილო, პრასი, კარტოფილი დაჭერით ოთხკუთხედ ნაჭრებად.
დაუმატეთ ქონდარი და მოთუშეთ დარჩენილ ერბოში დაასხით ბულიონი.
დაუმატეთ კანგაცლილი და დაჭრილი პომიდორი, ბარდა, დაჭრილი ლობიო და ადუღეთ 10 წუთი.
ჩაუმატეთ წინასწარ მოხარშული ბრინჯი, მარილი, დაფნის ფოთოლი და წამოადუღეთ.
ბეკონის დარჩენილი ცხიმიანი ნაწილი გახეხეთ ნიორთან ერთად და მიღებული მასით შეანელეთ წვნიანი. სუფრაზე ცალკე გაიტანეთ გახეხილი ყველი.
ტეგები: Qwellynaria, ბოსტნეული, ბრინჯიანი, იტალიური, ლობიო, რეცეპტი, ყველიერი, წვნიანი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•