შემადგენლობა:
მომზადება:
ერთი ჯამი მუხუდო დავალოთ წინა გამით წყალში,შემდეგ ჩავყაროთ წმიდად გარეცხლ ფილში და კარგად დანაყეთ.ზედ მოაყარეთ ერთი ჭიქა წმინდად დაჭრილი ხახვი და ორი სუფრის კოვზი ბრინჯი (დანაყილი),ამას ყველაფერ დანაყავთ ერთათ და თეფშზე ამოიღებთ,გააკეთეთ კაკლის ტოლა ნურთებსდა შეახვევთ ცხელ წყალში გავლებულ კომბოსტოს ფოთოლში და ჩადებთ ქვაბში.დაასხით ნახევარი ჭიქა ზეთი და მოხრაკეთ.გადაწურული წვენი დაასხით და ორი პირი,რომ წამოდუღდება,ჩაყარეთ ათი მარცვალი დანაყილი პილპილი,ოთხი დაფნის ფოთოლი,ნახევარი ჭიქა წმინდად დაჭეილი ქინძი,ნახევარი მისხალი ზაფრანა,მარილი და მზად იქნება.
ტეგები: Qwellynaria, ბრინჯიანი, გუფთა, თეთრი, კულინარია, მუხუდო, რეცეპტი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•