შოკოლადის უგემრიელესი ფილა ძნელია ჩაანაცვლოს რომელიმე ტკბილეულმა, მაგრამ თუკი მოამზადებთ შოკმანჟეს ქველინარიას რეცეპტით, მგონი ეს სიძნელე ადვილი გადასალახი იქნება!
5 ცალი კვერცხის გული და ცილა დააცალ-ცალკევეთ. ათქვიფეთ ცილა კარგად (ისე, რომ მიიღოთ ბეზე).
დაამატეთ 2 სუფრის კოვზი შაქარი ნელ ნელა ასევე ნელ ნელა შეურიეთ კვერცხის გულები და ვანილი.
1 ფილა შოკოლადი 100 გრამ კარაქთან ერთად აურიეთ და გაადნეთ. დაამატეთ ასევე 1 სუფრის კოვზი კონიაკი.
შოკოლადისა და კარაქის მასა (გრილი) ნელ-ნელა შეურიეთ კვერცხს მასას. კარგად ათქვეფის შემდეგ ჩაასხით სასურველი ფორმის ჭურჭელში, შედგით საყინულეში და დაელოდეთ გაყინვას.
მირთმევამდე მოაყარეთ ნიგოზი ან შოკოლადის ნატეხები.
გემრიელად მიირთვით!
ტეგები: Qwellynaria, ბეზე, კონიაკი, კულინარია, ნიგოზი, რეცეპტი, ტკბილეული, შოკოლადი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•