თევზი ციტრუსის საწებლით, მომზადების რეცეპტი Qwellynaria_საგან.
წაუსვით ფორთოხლის ლიქიორი ორაგულის რბილ ნაწილს. ჭურჭელში მოათავსეთ შაქარი, მარილი და კამა, ცირტუსის წვრილი ნაჭრები, ქონდარი და დაფნა. კარგად აურიეთ.
ჩადეთ ჭურჭელში ორაგული და ნაზად გადააგორეთ ზედაპირზე, ჭურჭელში მოთავსებული მასა რომ ფილეს მიეკრას. შედგით ჭურჭელი მაცივარში და გააჩერეთ მთელი ღამით, 12-14 საათით.
გამოიღეთ მაცივრიდან და ფრთხილად გადაფხიკეთ, გადააცალეთ შაქრის, მარილისა და ციტრუსის ნარევის ზედაპირი. სანამ სუფრასთან მიიტანთ, დაჭერით დიაგონალზე თხელ ნაჭრებად და მიირთვით კრეკერთან, ციტრუსის საწებელთან და ტარხუნასთან ერთად.
პატარა ჯამში აურიეთ არაჟანი და ციტრუსის ნაჭრები. დაასხით ფორთოხლის წვენი და მოურიეთ. დაუმატეთ ტარხუნა, ხახვი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით. სუფრაზე მიტანამდე შედგით მაცივარში.
მომზადების ხანგრძლივობა: 10 წუთი
ტეგები:
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•