ემოციური იტალიელები ამ ტკბილეულის გასინჯვისას ამბობდნენ - Tiramisù. მაგრამ მხოლოდ იტალიელები რატომ? მთელს მსოფლიოში, დღესდღეობით ტირამისუ ერთ-ერთ ყველაზე მოთხოვნადი დესერტია საკონტიდრო სამყაროში და ყველგან ამას გაიძახინ - აღმფართოვანებელია! აღმფართოვანებს! - ანუ ტირიმისუ! ტირამისუ! ქველინარია როგორ გამოტოვებდა ამ საოცარი ტკბილეულის იტალიურ, ორიგინალ რეცეპტს?
კვერცხის გულებისა და შაქრის ფხვნილის გოგლიმოგლს შეურიეთ აზელილი მასკარპონე, ბეზე და თქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. ნამცხვარი ამოავლეთ ცივი ყავისა და ღვინის ნარევში. დაალაგეთ ერთ ფენად, მოასხით კრემის ნაწილი, ზემოდან კვლავ მოაწყვეთ ნამცხვარი და მოასხით კრემის დარჩენილი მასა. ბოლოს, მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი და შვიდი საათით შედგით მაცივარში.
ტეგები: Qwellynaria, დესერტი, იტალიური, კულინარია, ნამცხვარი, რეცეპტი, ქველინარია
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•