შეიძლება საგარეჯოში არ ცხოვრობდეთ და არ იყოთ განებივრებული აზერბაიჯანელი სტუმრებით, მაგრამ ხომ შეიძლება თქვენც გესტუმროთ ამიტომ QwellyNaRiA თავაზობთ ხარმაშს. თუმცა სულაც არაა საჭირო მხოლოდ მათთის მოამზადოთ გაუმასპინძლდით თქვენს სტუმრებს .. წარმატებებს გისურვებთ..
შემადგენლობა:
მომზადების წესი:
ხორცისა და ხახვისაგან მოამზადეთ ფარში და გააკეთეთ პატარა გუნდები. ლობიო მოხარშეთ ცალკე. მოზილეთ უმარილო მაგარი ცომი, გააბრტყელეთ 1 მმ სისქის ფენად, დაჭრით 5 სმ სიგანის ნაჭრებად და გააკეთეთ ატრია. ლობიოს ნახარშში ჯერ მოხარშეთ ხორცის გუნდები, შემდეგ დაუმატეთ ატრია და მოხარშული ლობიო. მზა კერძს მაყარეთ დაჭრილი მწვანილი. მაგიდასთან მიტანის წინ დაუმატეთ ხმელი პიტნა, ცალკე მიიტანეთ ღვინის ძმარი.
ტეგები: Qwellynaria, ლობიო, რეცეპტი, ქველინარია, ცხვარი, ხორციელი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•