მე როგორც ძალიან მზრუნველი და ვათვალიერებდი მაროკოულ სამზარეულოს და აღმოვაჩინე ცხვრის ხორცი კარტოფილით... იმედია მოგეწონებათ და გაუმასპინძლდებით თქვენმს ახლობლებს
შემადგენლობა:
კარტოფილი გათალეთ, გარეცხეთ და ჩააწყეთ საწურში. დაჭრილ ცხვრის ხორცს მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ჩააწყეთ კარტოფილთან ერთად საწურში და გადააფარეთ სველი ტილო. აავსეთ ქვაბი 2/3 წყლით, ზემოდან დაადგით საწური, დააფარეთ თავსახური (თავსახურს დავადოთ სიმძიმე დუღილის დროს რომ არ აიწიოს) და წყალი აადუღეთ. ხარშეთ ხორცი და კარტოფილი ორთქლზე 2 საათის განმავლობაში. მაგიდასთან მიიტანეთ ცხლად. მაგიდასთან ცალკე მიიტანოთ პატარა ჯამში მოთავსებული დაჭრილი კვლიავისა და მარილის ნარევი, ხორცის ნაჭრების ამოსავლებად.
taSha
meeaaattt and mushrooms)))) niam-niam)))
აგვ. 3, 2013
ცისია
:)))
taSha_მ თქვა:
აგვ. 3, 2013
ლაშა
ცხვარს ისეთი მძაფრი სუნი აქვს, მხოლოდ ტარხუნა თუ გაანეიტრალებს ;)
იანვარი 23, 2023