ფრანგული საუზმე თუ კრუასანით ნაყრდება, იტალიური საუზმე პიცით იწყება. ქართველები, რომლებსაც იტალია უყვართ და ეთანაკულტურზიარებიან, პიცის დიდი სიყვარულით გამოირჩევიან. ბელისსიმო ერთ-ერთი ხშირად გადაკეთებადი პიცაა თანამედროვე სამყაროში, მაგრამ აქტუალობას და პატივისცემას არ კარგავს.
გაცერით ფქვილი, დაამატეთ საფუარი, მარილი და შაქარი. ჩაასხით წყალი, დაამატეთ ზეითუნის ზეთი და კარგად მოზილეთ. ცომი მოათავსეთ ჯამში, გადააფარეთ თბილი ქსოვილი და დადგით. დაელოდეთ 1 საათი. როცა ცომი ამოვა, კიდევ ერთხელ კარგად მოზილეთ 2-3 წუთის განმავლობაში.
პიცის სოუსის მარტივი მომზადება: მოათავსეთ სოუსის ინგრედიენტები თასში და კარგად აურიეთ, ყველა ერთად..
წვრილად დაჭრილი ღორის ხორცი მობრაწეთ ტაფაზე, მოაყარეთ მარილი, დაასხით ღვინო და იქამდე შუშეთ, სანამ არ დაშრება ღვინო.
გააბრტყელეთ ცომი წრის ფორმაზე, წაუსვით პიცის სოუსი, მოაყარეთ მომზადებული ხორცი, მოასხით მაიონეზი და მოათავსეთ ღუმელში გამოსაცხობად. მზა პიცა გააფორმოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვით, ბულგარული წიწაკით, ჩილით და ზეთისხილით. სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ გამოიყენოთ მდოგვი.
ტეგები: Qwellynaria, ბოსტნეული, პიცა, რეცეპტი, ხორციელი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•