ნამცხვარი ციყვი ძალიან გემრიელიაა მოვამზადოთ QwellynaRia_ს რეცეპტით.
შემადგენლობა:
მომზადება:
200 გრამი კარაქი და ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი კარგად აურიეთ ერთმანეთში. სათითაოდ დაუმატეთ 5 კვერცხი, დაასხით ერთი ქილა არაჟანი, ძმარში გახსნილი სოდა, მარილი, ვანილი, 2,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი, კარგად აურიეთ; მიღებული მასა დაასხით თუნუქის ფურცელზე და გამოაცხვეთ ნელ ცეცხლზე. როცა შეგრილდება, დაჭერით ჩაის ჭიქით. მორჩენილი ნაჭრები ისევ შედგით გამოსაცხობად, რომ გამოიყენოთ დასაფშვნელად და ნამცხვარზე მოსაყრელად.
ჭიქით გამოჭრილი ნაჭრები გაჭერით ჰორიზონტალურად, წაუსვით ვაშლის პიურე ან კრემი, შეაერთეთ და ზემოდანაც წაუსვით იგივე. მოაყარეთ დაფშვნილი მასა და შაქრის პუდრა.
კრემის მომზადება:
ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, სამი სუფრის კოვზი პურის ფქვილი გახსენით თბილ რძეში და ნელ–ნელა ჩავასხათ ადუღებულ რძეში, შედგით ცეცხლზე და განუწყვეტლივ მორევით მივიყვანოთ ადუღებამდე, ადუღეთ 5–10 წუთი. შეაგრილეთ, შეაზილეთ 100 გრამი დარბილებული კარაქი და ცოტა ვანილი.
ტეგები: Qwellynaria, კულინარია, ნამცხვარი, რეცეპტი, ქველინარია
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•