კანადური ბიზონისა და ზვიგენის ფილიპინური რეცეპტის შემდეგ Qwellynaria_მ კორეისაკენ გადაინაცვლა. და ამჯერად გთავაზობთ ერთ ძალიან არომატულ, გემრიელ, აღმოსავლურ კერძს ძროხის ხორცით.
• ხორცი ჩადეთ ქვაბში, დაასხით სოუსი და მოაყარეთ დაჭრილი წიწაკა. დააფარეთ და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე 7-8 საათის განმავლობაში. (ან მაღალ ცეცლხლზე 4-5 საათის განმავლობაში)
• მზა ხორცი ამოიღეთ და დააქუცმაცეთ, შემდეგ დააბრუნეთ წვენში და გააჩერეთ ნახევარი საათი.
• სუფრაზე მიიტანეთ ბრინჯთან ერთად, ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და სეზამის მარცვლები.
ტეგები: Qwellynaria, კორეა, რეცეპტი, ხორცი, ხორციელი
მიინდაა ;დ ძროხის ხორციი მშიაა :დ ვაიმეე რაა გემრიელობა :D :S
შემოდგომისფერი შენ გააკეთე და მე ჩხირებს წამოვიღებ :D :D :P :P
შემოდგომისფერი_მ თქვა:
მიინდაა ;დ ძროხის ხორციი მშიაა :დ ვაიმეე რაა გემრიელობა :D :S
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•