საქართველოს თითქმის ყველა კუთხე იჩემებს ამ ცნობილ და უსაყვარლეს კერძს, რომლის გარეშე ქართული ტრადიციული საახალწლო სუფრა, წარმოუდგენელია. და მიუხედავად იმისა, რომ საცივის დამზადების რეცეპტის ავტორი ჩვენთვის უცნობია, მის გენიალურობაზე უკვე საუკუნეებია არავინ დავობს:
ქველინარია: გემრიელად მიირთვით!
ტეგები: Qwellynaria, ინდაური, ნიგოზი, რეცეპტი, საახალწლო, ხორციელი
sacivi da gozinayi saqartveloshi mxolod saaxalwlod ketdeba.neta ratom?
იმიტომ რომ საახალწლო კერძებია, როგორც პასკაა სააღდგომო, ყოველდღიურად თუ გააკეთებენ აზრს დაგაკარგავს
ცირა_მ თქვა:
sacivi da gozinayi saqartveloshi mxolod saaxalwlod ketdeba.neta ratom?
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•