ყველა შეფმზარეული აუცილებლად ეუფლება პიცის მომზადების ხელოვნებას. ერთი შეხედვით დიდი ვერაფერი კერძია, მაგრამ საკმარისია ცომი ცოტა რბილი გამოგივიდეს, ან ღუმელში 1 წუთით მეტ ხანს დააყოვნოთ, რომ პიცა შეუმდგარი იქნება. არსებობს შეფების პიცა, რომლის რეცეპტსაც გთავაზობთ ქვემოთ.
მოზილეთ ცომი: ხელით შეაზილეთ ერთმანეთს დარბილებული მარგარინი და ფქვილი. დაუმატეთ მაწონში გახსნილი სოდა და კარგად მოზილეთ (ცომი უნდა გამოვიდეს მაგარი).
პიცის სოუსი: მოათავსეთ სოუსის ინგრედიენტები თასში და კარგად აურიოთ.
გააბრტყელეთ ცომი წრის ფორმაზე, წაუსვით პიცის სოუსი და დააწყეთ ინგრედიენტები შემდეგი მიმდევრობით: სულგუნი, ლორი, სიმინდის მარცვლები. მოათავსეთ ღუმელში გამოსაცხობად.
მზა პიცა გააფორმეთ წვრილად დაჭრილი ქინძით.
ტეგები: Qwellynaria, ლორი, პიცა, რეცეპტი, სულგუნი, ყველიერი, ხორციელი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•