ალბათ, ქართულ გემოს ყველაზე უკეთ ნიგოზი და მისი კულინარიული სასწაულები უხდება. თუკი რაიმე ქართულია, თითქმის ყველაფერი ნიგვზიანია და ზოგჯერ, ნივრიანიც. რა მოხდება, თუკი ეს ორივე ერთ საწებელში მოთავსდება? და საწებელი კი მოხარშული დედლისთვის იქნება განკუთვნილი? ცხონებული ბებიაჩემი, ამ კახურად მოხარშული ქათმის ნიგვზიან საწებელს „სუსპენზია“-ს ეძახდა ხოლმე და ერთობ გემრიელად შეზავებულიც გამოსდიოდა.
კარგად გასუფთავებული ქათამი მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და მოხარშეთ.
მოამზადეთ ნიგვზის საწებელი: ჩაყარეთ თასში გატარებული ნიგოზი, დანაყილი ნიორი, მოაყარეთ მარილი, დაასხით 1-2 ჭიქა ქათმის ბულიონი და კარგად ამოვურიეთ. ქათამი შეგიძლიათ ჩააწყოთ ნიგვზის წვენში ან მოასხათ უშუალოდ თქვენს ულუფას. მწვანე ხახვიც უხდება.
ტეგები: Qwellynaria, ნიგოზი, რეცეპტი, საწებელი, ქათამი, ხორციელი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•