თევზის წვნიანი, რომელის რეცეპტიც ნებისმიერ ზღვისპირეთშია ცნობილი და რომლის მომზადების რეცეპტსაც გთავაზობთ QwellyNaRia
შემადგენლობა:
მომზადება
გაასუფთავეთ თევზი, მოაცილეთ თავი, კანი, ხერხემალი და დაჭრით ნაჭრებად. თავი, კანი და ძვლები ჩააწყეთ ქვაბში, დაასხით წყალი, დაუამატეთ ხახვი, მწვანილი, პილპილი (მარცვალი), დაფნის ფოთოლი და ვარშეთ 30 წუთის განმავლობაში. მიღებული ბულიონი გადაწურეთ, ჩაამატეთ თევზის ნაჭრები და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე მოხარშვამდე. ცალკეტაფაზე კარაქში მოშუშეთ ფქვილი, შეურიეთ ცოტა ბულიონის წვენი და ჩაასხით ბულიონში. შემდეგ დაამატეთ პამიდორი ან ტომატის პასტა, დანაყილი ნიორი, ნაღები, პილპილი, მარილი და წვნიანი წამოადუღეთ. ცეცხლიდან გადმოღების შემდეგ გააჩერეთ თავდახურულ ქვაბში 5-10 წუთის განმავლობაში.
ტეგები:
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•