ზაფხულის მზიან მცხუნვარე დღეს Qwellynaria_ს რეცეპტით მომზადებული ეს მარტივი და უგემრიელესი კერძი ნამდვილი მისწრებაა. ტოლმა ბრინჯით და ბულგარულით წელიწადის ყველა დროს, და განსაკუთრებით, უხორცობის პერიოდში. რეკომენდებულია მსოფლიო კულინართა ასოციაციის მიერ.

      ასე რომ გირჩევთ სცადოთ.

ქველინარია | ტოლმა | ბრინჯით და ბულგარულით | მომზადება | qwelly

შემადგენლობა:

  • ბულგარული წიწაკა - 1 კგ
  • ბრინჯი - 400 გრ
  • ხახვი - 1 თავი
  • სტაფილო - 1 ცალი
  • პომიდორი - 1 კგ
  • ოხრახუში, ქინძი, ხმელი რეჰანი
  • ნიორი - 1 კბილი
  • მარილი - გემოვნებით

მომზადება:

ბულგარულ წიწაკას მოაჭერით თავი და გაასუფთავეთ;

მოხარშეთ ბრინჯი, ხარშვისას დაამატეთ მარილი;

ცალკე მოხრაკეთ ხახვი და სტაფილო, და დაუმატეთ ბრინჯს. ასევე დაუმატეთ ხმელი რეჰანი (დაფხვნილი);

მომზადებული ბრინჯი ჩადეთ ბულგარულში და შეწვით ზეთიან ტაფაში.

ერთი გვერდის შეწვის შემდეგ გადმოაბრუნეთ და დაამატეთ გაფცქვნილი და დაჭრილი პომიდორი;

ბოლოს დაამატეთ დაჭრილი მწვანილები, ცოტა ნიორი და მარილი გემოვნებით.

ტეგები: Qwellynaria, ბოსტნეული, ბრინჯიანი, კერძი, რეცეპტი, სამარხო, ტოლმა, ქველინარია

ნახვა: 3943

ღონისძიებები

ბლოგ პოსტები

ქალთა უფლებები, პრეზენტაცია

გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm 0 კომენტარი

ფიროსმანი, კრწანისი

გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm 0 კომენტარი

კოლოქვიუმი

ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი

ქეთევან პოპიაშვილი

ჯგუფი 1

 ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი

კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია

ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…

გაგრძელება

პიკასო, გერნიკა

გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm 0 კომენტარი

კოლოქვიუმი

პიკასო

ქეთევან პოპიაშვილი

ჯგუფი 1

პიკასო

კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია

ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი

თბილისი 2023…

გაგრძელება

მაიკლ მურის ფარენჰეიტი 9/11

გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm 0 კომენტარი

შუალედური წერა

მაიკლ მურის ფარენჰეიტი 9/11

ომი და თანამედროვე საზოგადოება

ქეთევან პოპიაშვილი…

გაგრძელება

Qwelly World

free counters