ზაფხულის მზიან მცხუნვარე დღეს Qwellynaria_ს რეცეპტით მომზადებული ეს მარტივი და უგემრიელესი კერძი ნამდვილი მისწრებაა. ტოლმა ბრინჯით და ბულგარულით წელიწადის ყველა დროს, და განსაკუთრებით, უხორცობის პერიოდში. რეკომენდებულია მსოფლიო კულინართა ასოციაციის მიერ.
ასე რომ გირჩევთ სცადოთ.
შემადგენლობა:
მომზადება:
ბულგარულ წიწაკას მოაჭერით თავი და გაასუფთავეთ;
მოხარშეთ ბრინჯი, ხარშვისას დაამატეთ მარილი;
ცალკე მოხრაკეთ ხახვი და სტაფილო, და დაუმატეთ ბრინჯს. ასევე დაუმატეთ ხმელი რეჰანი (დაფხვნილი);
მომზადებული ბრინჯი ჩადეთ ბულგარულში და შეწვით ზეთიან ტაფაში.
ერთი გვერდის შეწვის შემდეგ გადმოაბრუნეთ და დაამატეთ გაფცქვნილი და დაჭრილი პომიდორი;
ბოლოს დაამატეთ დაჭრილი მწვანილები, ცოტა ნიორი და მარილი გემოვნებით.
ტეგები: Qwellynaria, ბოსტნეული, ბრინჯიანი, კერძი, რეცეპტი, სამარხო, ტოლმა, ქველინარია
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•