შემწვარ კარტოფილზე მარტივი და გემრიელი არაფერი მოუგონია კაცობრიობას კულინარიულ სამყაროში. წარმოიდგინეთ, რა იქნებოდა ჩვენი ყოფა რომ არა ეს ჯადოსნური, პატარა ბოლქვები, რომლეთა ღეროების ჭამა მოგვწამლავს და მოგვკლავს, მაგრამ ის რაც მიწაშია, ნამდვილი საგანძურია. რეცეპტებიც ათასგვარი არსებობს და ვისაც რისი მიმატება მოესურვა, იმდაგვარად გადააკეთა შემწვარ-მოხრაკული კარტოფილი, ქველინარიამაც მიუძღვნა ცალკე კატეგორია ისეთ რეცეპებს, სადაც კარტოფილი ფიგურირებს. დღეს, ნიგვზით შეკაზმული კარტოფილი დავაგემოვნოთ.
მოხარშული კარტოფილი გაფრცხქვენით და დაჭერით პატარა კუბიკებად. შეურიერთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი და წიწაკა. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ქინძი და რეჰანი. შეაზავეთ მარილით და ძმრით. აურიეთ ერთმანეთში და მოათავსეთ სასალათე ჭურჭელში, ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.
გემრიელად მიირთვით!
ტეგები: Qwelly, Qwellynaria, culinary, recipe, კარტოფილი, კულინარია, კულინარიული_რეცეპტები, ნიგოზი, სამარხო, ქველინარია
ჰო, ფოტოზე მწვანილები დამავიწყდა (( ისე, სალათის ფურცლებიც მოუხდება.
vako_მ თქვა:
ეს კაი იქნება
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•