შემწვარი წიწილის უამრავი რეცეპტი არსებობს, თუმცა ისვრიმის საწებლით ის განსაკუთრებით გემრიელია ექსკლუზიურად, Qwellynaria გთავაზობთ შემწვარ წიწილას ისვრიმის საწებლით.
კარგად გასუფთავებული წიწილა, შეკერეთ ხეზით ან მუცლის ღრუში ჩაუწყვეთ ფეხები;
გაჭერით მკერდზე, გაასწორეთ ტაბაკად;
მოაყარეთ მარილი, წაუსვით არაჟანი, წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით;
შეწვისას დროგამოშვებით წაუსვით გამდნარი კარაქი;
სანამ წიწილა შეიწვება დანაყეთ გასუფთავებული მკვახე ყურძენი (ისრიმი);
დანაყული ყურძენი გაწურეთ სუფთა ტილოში, მოათავსეთ ღრმა ჭურჭელში და შეაზავეთ დაკეპილი ახალი ქინძით, ტარხუნით მწვანე ხახვით და მარილით;
როდესაც წიწილა მზად იქნება, დაჭერით სახსრებზე ათ ნაჭრად, ჩააწყვეთ ულუფის ღრმა ჭურჭელში;
ზემოდან მოასხით ისრიმის საწებელი;
სუფრაზე მიიტანეთ თბილი.
ხეზი - კულინარიული ძაფი, კანაფი
ტეგები: Qwellynaria, კანაფი, საწებელი, ქათამი, ქველინარია, წიწილა, ხორციელი
Welcome to
Qwelly
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 8:13pm
0 კომენტარი
0 მოწონება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
ნიკოლოზ (ნიკო) ფიროსმანაშვილი
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
ნიკო ფიროსმანაშვილის მხატვრული მეთოდი
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
1 Like
კოლოქვიუმი
პიკასო
ქეთევან პოპიაშვილი
ჯგუფი 1
პიკასო
კურსის ხელმძღვანელი: გიორგი ხოშტარია
ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი
თბილისი 2023…
გაგრძელება
გამოაქვეყნა Ketevan_მ.
თარიღი: ივლისი 18, 2025.
საათი: 7:00pm
0 კომენტარი
2 მოწონება
შუალედური წერა
ქეთევან პოპიაშვილი…
გაგრძელება
© 2025 George.
•